Disse kæledyr skal man ikke tage med på arbejdspladsen

I har nok hørt om folk, der har taget deres kæledyr med på arbejde. Måske har i selv en familie-hund, som I tager med på arbejde? Der er ingen tvivl om, at det kan være hyggeligt og afstressende at have et kæledyr. Det er sundt for både den ansatte og kæledyret at opleve noget nyt en gang imellem, og mange mennesker mener da også, at dyr kan være en stor forlængelse af terapi. Derfor er det måske ikke så underligt, at der er nogen, der tager deres kæledyr med til arbejdet. Men uanset hvad, så er det vigtigt at respektere de andre ansattes ønsker, og herunder bør man helt undgå at tage sine smådyr med på arbejde. Nedenfor finder du tre grunde til, at man ikke bør tage sine hamstere, marsvin eller kaniner med på arbejde.

1. Det kan virke generende for andre

Tager du dit kæledyr med på arbejdspladsen, så kan du være sikker på, at det giver glade miner hos dine kollegaer. Men i sidste ende vil det være en ærgerlig beslutning at tage dit familiemedlem med på arbejdet. Ikke alene kan det virke generende for andre ansatte (da de måske gerne vil have fokus på deres arbejde), men det kan også være farligt for dyret. De kan komme ud for en masse farlige situationer, så det kan faktisk skabe en masse problemer for jer begge – især hvis I ikke har en god dag!

2. Tager du dyret med til møder eller events?

Det er desværre et faktum: Hvis du tager dit kæledyr med til et offentligt arrangement eller et møde i firmaet, så vil folk se dig som en inkompetent person. Folk vil blive distraherede og ikke se dig som en seriøs del af holdet. Det kan være forstyrrende, hvis du har dit kæledyr med til et stort event eller et møde med mange forskellige samarbejdspartnere. Her anbefaler vi at dit kæledyr bliver hjemme.

3. Ikke alle ved, hvordan man skal håndtere smådyr

Det er ikke alle, der er fortrolige med dyr. Nogle mennesker er endda skræmte af dyr! Og selv om de fleste smådyr er meget venlige og søde, så kan det være skræmmende for nogle at se på dem på tæt hold. Og du vil helt sikkert blive irriteret, hvis en kollega vælger at gå glip af et vigtigt møde, fordi de er bange for dit lille kæledyr.